ADIYAMAN / GÖLBAŞI - Savran İlkokulu

0.416.7956120
Savran Köyü Gölbaşı Adıyaman
Vizyon
Öğrencilerimizin zeka düzeyleri kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onların eğitimine karşı olumlu tutum geliştirmeleri sağlamak ve teknolojinin en son teknikleriyle yenilikçi toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim ve öğretim yuvası olmaktır.
Misyon
Türk milli eğitiminin amaç ve ilkelerine, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, milli ve manevi ahlak kurallarına uyan, teknolojiyi kullanan, üreten ve paylaşan,insan haklarına saygılı, kendisiyle ve çevresiyle barışık, topluma yararlı, çağdaş, iyi birer vatandaş olacak nesiller yetiştirmektir
Başarılar
2013-2014 Eğitim Öğretim Yılında Küçük Kızlar Hentbol Turnuvasına katıldık ve il üçüncüsü olduk. 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılında Yıldız Kızlar Voleybol turnuvasına katıldık ve il birincisi olduk. 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılında Kahramanmaraş’ta yapılan Yıldız Kızlar Bölge Turnuvasına katıldık ve bölge dördüncüsü olduk.
Kütüphane Kitap Sayısı :2000
Soba
Köy servisleri aracılığı ile yapılmaktadır.
Adıyaman/Gölbaşı/Savran Köyü
İl merkezine 75 km. İlçe merkezine 15 km uzaklıktadır.